Voor iedere ruimte een orchidee!

De veelzijdige orchidee kan met gemak iedere ruimte opfleuren en er is voor iedere ruimte een orchidee. Orchideeën voorzien elke kamer van het huis van verse lucht, een goede sfeer en een flinke dosis geluk! Je kunt met de levendige looks van de orchidee alle kanten op en je slaapkamer, keuken, badkamer en zelfs de hal aankleden. De ultieme finishing touch voor ieder interieur. Net als veel planten zorgen ook orchideeën voor zuurstof in de slaapkamer. Maar ook een feestelijke tafel stijl je met orchideeën. We geven je alvast wat inspiratie.

 

Orchidee in de slaapkamer

Extra zuurstof, een beetje kleur en rust? De orchidee is jouw plant! Daarnaast vindt orchidee de vaak wat koelere slaapkamer ook heerlijk.

 

 

Orchidee in de badkamer

Zet gerust je planten in de badkamer! Waarom? De gouden regel voor zowat alle planten is dat je het oorspronkelijke klimaat moet proberen na te bootsen. Daarom zijn cactussen, die in de woestijn groeien, dol op droge potgrond. En orchideeën komen uit de tropen, wat betekent dat ze graag in een vochtige omgeving vertoeven. Zet je plant in de badkamer en je hoeft niet meer aan het wekelijkse dompelen te denken. Zorg wel dat ze genoeg daglicht krijgen.

 

 

Orchidee in de woonkamer

Niet alleen voor het raam vertoeven orchideeën goed maar ook op de salontafel, de kast of naast de bank misschien? Of je nu liefhebber bent van een industriële, romantische of basic look, voor iedere woonkamer is er een orchidee. Welke soort past het beste bij jouw woonstijl?

 

 

Orchidee in de keuken en op de eettafel

Aan tafel! Op tafel stelen orchideeën graag de show! Kies voor een rustige basis en stijl af met jouw lievelingsorchideeën. Combineer lage met hoge planten om meer leven te geven aan het geheel. Perfect voor de feestdagen of dat speciale etentje met vrienden en familie. En na het eten laat je ze gewoon staan. Ook de keuken krijgt net iets meer kleur met een vrolijke orchidee op het aanrecht. Water geven was nog nooit zo makkelijk.

 

 

Orchidee in de hal

Die rommelige hal eindelijk eens grondig aanpakken? Creëer rust met planten en orchideeën. Zo wordt thuiskomen een moment van puur geluk!

 

 

Volg ons op Instagram, Facebook, of Pinterest voor meer inspiratie en verzorgingstips.

 

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.