Interieurontwerper François Hannes presenteert Orchid Twister

Op de Rotterdamse Excellent Wonen & Leven Beurs onthult interieurontwerper François Hannes de Orchid Twister, een etagère speciaal voor de orchidee. De Orchid Twister past in elke soort ruimte, ook – en vooral – met meerdere soorten potorchideeën.

 

Interieurontwerper François Hannes presenteert Orchid Twister

Hannes toont een waar ‘Masterpiece’ waarin alle vijf Orchid Twisters de basis vormen. Zijn ‘Masterpiece’ is een eenmalige creatie en is alleen te bewonderen op de Rotterdamse woonbeurs.

 

 

 

Orchid Twister

Met de Orchid Twister kan elke ruimte verschillend worden vormgegeven. Dit moderne interieuraccessoire is beschikbaar in vijf kleuren, van eikenhout gebeitst, tot pianolak zwart en hoogglans wit. De Orchid Twister kan op een creatieve manier worden gepersonaliseerd. Er zijn tal van combinaties mogelijk door de verstelbare vorm, en een grote diversiteit aan potten, accessoires en orchideeën.

 

François Hannes

 

Hiermee haalt François Hannes nog meer de natuur naar binnen, wat een verrassend beeld oplevert. Hannes is onder meer bekend van de stijldeur Chapter 1 van Bod’or en de inrichting van sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve. François Hannes over zijn ´Masterpiece´: “Het kent totaal andere proporties dan één Orchid Twister, al zie je de verschillende Twisters duidelijk terug in dit ontwerp”.

 

 

Na afloop van de Excellent Wonen en Leven beurs zijn de potorchideeën gedoneerd aan de voedselbank van Rotterdam inclusief de mooie potten. Onder de noemer ‘Art of Life’ hebben alle pot orchideeëntelers van Nederland hun krachten gebundeld, en willen zij ook de mensen die niet de middelen hebben om een mooie plant te kopen, eens verwennen en in het zonnetje zetten.

 

Volg ons op Instagram, Facebook, of Pinterest voor meer inspiratie en verzorgingstips.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.