Jouw orchidee in topvorm!

Vind je het ook zo lastig om te wachten op de volgende bloeiperiode van jouw orchidee? Verleng de bloeitijd van jouw orchideeën door ze zo goed mogelijk te verzorgen met de juiste plantenvoeding.

Om jouw orchidee in topvorm te houden gebruik je natuurlijk ook alleen de beste verzorgingsmaterialen. Pokon is gespecialiseerd in orchideeën wat het niet alleen makkelijk maakt om je orchidee te onderhouden maar je bent er ook zeker van dat ze de beste voeding en aandacht krijgen. 

Waarmee?

Orchidee potgrond:
Orchidee potgrond is geschikt voor alle soorten orchideeën. Doordat orchideeën in de vrije natuur vaak met de wortels in de lucht groeien, kunnen de wortels in de grond snel bruin worden of wegrotten. Een juiste waterhuishouding in de bodem en een open structuur van de grond zijn daarom belangrijk.  Orchidee Potgrond bestaat uit de beste en meest hoogwaardige grondstoffen zoals stukjes boomschors en turfstrooisel. Er zit daarnaast voldoende voeding in.

Meer informatie over Orchidee potgrond

Orchidee voeding:
Je orchidee zal nog uitbundiger bloeien wanneer je voedt met speciale orchidee voeding. Deze voeding bevat essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw orchidee mooi en gezond blijft. Daarnaast wordt je kamerplant sterk en gezond door extra humusextracten en een 100% plantaardige biostimulant. Hierdoor kan je orchidee de voeding beter opnemen. Magnesium en IJzer zorgen ervoor dat de groene kleur van de bladeren nog intenser zal zijn!

Meer informatie over Orchidee voeding.

Orchidee power spray:
Powerspray is een verzorgende spray voor orchideeën. Door het spuiten van de speciale voeding op het blad van de orchidee wordt de plant zichtbaar vitaler. Niet alleen het groene blad krijgt een gezonde extra groene glans maar ook de bloeikracht wordt groter.

Meer informatie over Orchidee power spray

Meer tips en informatie kun je terug vinden op de website van Pokon. 

In samenwerking met Pokon mogen wij 3 setjes Pokon verzorging en een orchidee weggeven. Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Laat ons dan via de winpost op Facebook of Instagram weten waarom jouw orchideeën de beste voeding verdienen. De meest originele antwoorden belonen wij binnenkort met deze bloeiende set!

Deze actie loopt van 12 - 19 juli 2019. 

Wedstrijdreglement

Photo credits: 
HAY Rotterdam
Moniek Kuipers
Pantoufle design