TROUWTRENDS VAN 2021

Trends 2021
In 2020 moesten de meeste bruiloften worden verplaatst door de pandemie, we hoopten het allemaal eventjes te kunnen uitstellen, maar van een paar maanden werden vele bruiloften met een jaar uitgesteld. Gelukkig komt het trouwseizoen van 2021 er (eindelijk) aan! Tijd om te kijken naar de nieuwste trends van komend seizoen.


Micro weddings
Een kleine bruiloft met een klein groepje genodigden van enkel familie en vrienden die het dichts bij je staan. Je zou denken dat dit een noodgedwongen keus is, omdat je tegenwoordig niet met grote groepen bijeen kan komen, maar dit is niet zo. Men kiest ervoor om kwalitatieve tijd door te brengen met haar gasten in plaats van te focussen op kwantiteit. 

Outdoor weddings
Deze trend is wel ontstaan door de aanhoudende pandemie. Met (grote) groepen bij elkaar komen is lastig, maar je bruiloft naar buiten verplaatsen maakt dat een stuk makkelijker. Bohemian weddings zijn dan ook helemaal de trend dit jaar! Maak gebruik van natuurlijke kleuren en dé kleur is absoluut ‘ROEST’!Duurzaamheid
Steeds meer stellen kiezen ervoor om ‘bewuster’ te trouwen. Gebruik bijvoorbeeld geen plastic versiering maar vervang dit door bloemen, heel veel bloemen! 

 

Daarnaast kijken we vaak ook meer in de buurt, de Buy Local trend is nu echt aan het overwaaien naar Nederland. Kijk voor je bruidstaart eens wat de lokale bakker aanbiedt! Of wat dacht je van de lokale drukker en de bloemist? 

Het boeket
Ook in het boeket vind je de bohemian vibes weer terug. De boeketten zijn wild, een mix van bloemen en bladeren met lichte natuurlijke kleuren.
Hoe bepaal je de vorm van je boeket? Simpel! Zorg dat de vorm van de boeket past bij de vorm van je jurk.

 
(Beeld: inspiratie van Pinterest)