DE 3 LEUKSTE PAASTRENDS VAN 2021

Line Art:
Bij Westwing kwamen we deze prachtige trend tegen! Deze decoratietrend van 2021 staat voor lijntekeningen of eenlijnige illustraties. De fijne lijnen worden vloeiend getekend en zijn meestal zwart met een witte achtergrond. Maar als je de voorkeur geeft aan wat meer kleur deze Pasen, kan je natuurlijk ook kiezen voor een gekleurde achtergrond.

Romantisch Roze 
Bij zowel Westwing als bij Libelle praten ze over de nude- en pastel kleuren. Deze kleuren zijn al wat langer in de mode en ook weer deze Pasen zie je ze veel terug komen. Onze favoriet in deze categorie is romantisch roze, deze trend is ook mooi en eenvoudig te combineren met de Phaleanopsis bijvoorbeeld! De phalaenopsis in deze kleur is ook vaak te koop bij de plaatselijke bloemist of supermarkt.

 

Lekker vrolijk
Gelukkig mogen lekker felle kleuren nog wel deze Pasen! Libelle wees ons op deze trend. Kies zelf de vrolijkste kleuren en laat de kindjes de paaseitjes lekker fel kleuren! Mix en match alles met een paar felgekleurde orchideeën zoals bijvoorbeeld de blauwe Vanda of een gele Oncidium.

Bron & Beeld: https://www.libelle.nl/huis-tuin-feestje/trendkleuren-pasen/ & https://www.westwing.nl/inspiration/trends/trendrapport/paasdecoratie-2021/

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.