Guerlain & de orchidee

De reis van orchidee naar huidverzorgingsproduct

Cosmeticahuis Guerlain heeft een eigen orchidarium. Daarin kweekt zij orchideeën met een lange levensduur om de extracten te gebruiken in de cosmeticalijn Orchidée Impériale.

Orchideeën: mooi van buiten en van binnen
Orchideeën groeien, voordat ze bij je in een vaas belanden, in het wild in het regenwoud. Daar kunnen ze wel tachtig worden en er nog steeds fris uitzien dankzij een hoge weerstand tegen schadelijke klimaatinvloeden en ontstekingsremmende eigenschappen. Hee, dachten ze bij Guerlain…zouden ze dat ook voor onze huid kunnen doen?

Het orchidarium van Guerlain
In het eigen orchidarium in Genève en een natuurreservaat in TianZi (China) kweekte Guerlain vervolgens bijzondere orchideeen, die ze bestudeerden in het laboratorium. Daaruit bleek na ruim tien jaar onderzoek inderdaad: in de orchidee zitten stoffen die huidveroudering tegen gaan en het vochtgehalte in de huid herstellen. En het mooie is dat Guerlain het bewuste extract uit de bloem kan halen en aan cosmetica kan toevoegen.

Huidverzorgingslijn Orchidée Impériale
De lange levensduur van de orchidee belandt zo van het orchidarium, via het laboratorium in jouw badkamer. De verzorgingslijn Orchidée Impériale belooft je een huid die vol, stevig, glad en soepel is waardoor rimpels en lijstjes vervagen. Je leest meer over het Orchidarium op website van Guerlain.
www.guerlain.com

Foto credit: Guerlain.com

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.