Orchideeënspecialisten beantwoorden specifieke vragen

Vraag online advies tijdens de live chat!

Op de Dag van Orchidee, donderdag 5 september, organiseert Art of Life een live chat met orchideeënspecialisten. Advies over verzorging en wat te doen bij ziekten, zijn bijvoorbeeld vragen waar jij als liefhebber van orchideeën die dag direct antwoord op krijgt van specialisten.

De live chat start om 08.00 uur en duurt tot 17.00 uur en loopt via de website van Art of Life; www.orchidsinfo.eu of via facebook. Die dag geen tijd? Laat dan een dag eerder, woensdag 5 september je vraag achter  op de website of via facebook. Donderdag 5 september ontvang je van Art of Life antwoord via de mail. Houd daarom je mail in de gaten. De specialisten zijn benieuwd naar de vragen die leven bij de fans van de orchidee.

De Dag van de Orchidee
De ‘Koningin van de Planten’ verdient haar eigen Koninginnedag. Dit is het uitgangspunt achter de organisatie van de ‘Dag van de Orchidee’, een jaarlijks terugkerende dag op de eerste donderdag van september. Op deze dag, die dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt, wordt de orchidee in de schijnwerper gezet ter ere van de verscheidenheid en schoonheid van de plant.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.