Promotie White Orchids Foundation

Op 16 en 17 juni vond een promotie van Stichting White Orchids Foundation plaats tijdens de beurs What Women Want Next in de Jaarbeurs in Utrecht.

Stichting White Orchids Foundation ondersteunt kankerpatiënten op mentale en/of geestelijke wijze. Voor 2013 wordt hiertoe een speciale kalender ontwikkeld, waarin vrouwen model staan die zijn getroffen door borstkanker en haaruitval hebben, veroorzaakt door de chemotherapie. De vrouwen tonen een prachtige beschildering van een deel van het hoofd en hals met bodypaint. Doel van de kalender is om positiviteit alsmede innerlijke schoonheid over te brengen en vol vertrouwen in het leven te staan. De orchidee staat voor “kwetsbare schoonheid” en het wit staat voor “onschuld”.

Bij verkoop van de kalender zal een deel van de opbrengst worden gedoneerd aan die organisatie die zich bezighoudt met deze vrouwen gedurende het proces die zij moeten doormaken.

Tijdens de beurs werden witte orchideeën uitgedeeld aan beursbezoekers, die donateur werden van White Orchids Foundation. De stand was aangekleed met witte en roze orchideeën. Art of Life draagt de stichting een warm hart toe en heeft de orchideeën ten behoeve van deze promotie ter beschikking gesteld.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.