Royaal de feestdagen door met orchidee

Dit jaar doen we het helemaal anders en pakken we groots uit. De feestdagen zijn de ultieme genietmomenten van de winter. Zeker als jouw interieur sfeervol meedraagt aan de kerstsfeer. Hoe je dat doet? Laat je inspireren door orchidee! Dankzij zijn veelzijdigheid en luxe uitstraling was kerst nog nooit zo sfeervol. Laat je inspireren…

Sfeervolle prints, warme kleuren en weelderig groen
De donkere, koude dagen vragen om warme kleuren, luxe prints, details en weelderig groen om bij weg te dromen. Orchidee weet zich perfect aan deze sfeer aan te passen en heeft een eigen soort om iedere gelegenheid of ruimte helemaal af te maken.
De weelderige Cymbidium en Cattleya geven een groots gevoel en vullen iedere lege plek perfect op. Phalaenopsis, Dendrobium en Paphiopedilum stralen statig op tafels en maken de decoratie helemaal af.
Vanda zwiert feestelijk in iedere hoek en kast en pruilt met zowel zijn kleurrijke bloemen als luchtwortels. De fijne bloemetjes van Cambria, Oncidium en andere bijzondere soorten zorgen voor de details en passen prachtig op iedere plek, zelfs bij de kerstboom!
Samen maken ze de feestdagen onvergetelijk en zorgen ze voor de finishing touch.

Do it yourself!
Om het nog leuker te maken pakken we uit met 4 feestelijke DIY’s die je gedurende de feestdagen (of een andere gelegenheid)  gemakkelijk zelf kunt maken en kunt gebruiken om de tafel, de cadeau’s of jouw woon/eetkamer nog mooier te maken.


We hebben een prachtige stolp gevuld met takken, groen en de indrukwekkende Paphiopedilum. Ook hebben we een moderne variant op het kerststuk gemaakt van de mooiste groene planten gecombineerd met Phalaenopsis als stralend middelpunt.

Om de tafeldecoratie een twist te geven hebben we een DIY bedacht van mokken gevuld met met mini-Phalaenopsissen en een naamkaartje met echt goud om ieders plaats aan tafel extra speciaal te maken. Om het helemaal af te maken pakken we de cadeautjes in met luxe papier en maken we ze af met de bloemen van verschillende orchideeën. Welke ga jij thuis maken? Of worden het ze alle vier?

Met dank aan: Home Stock Rotterdam, HAY Rotterdam.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.