Tour du Jour met orchideeën

Tour du Jour met Orchideeën

Van zaterdag 30 juni tot en met zondag 22 juli start het wielerspektakel ‘Tour du France’ en daarmee het programma ‘Tour du Jour’ op RTL 4, elke avond vanaf 22.00 uur. Presentator Wilfred Genee ontvangt samen met ex-profrenners Gert Jakobs en Danny Nelissen bekende gasten uit de wielerwereld of daarbuiten, waarbij terug gekeken wordt op de dagetappe. Dit jaar wordt dit programma live uitgezonden vanuit het Westland, waarbij het Westlandse bedrijfsleven een unieke kans krijgt om zich in het sportpraatprogramma te presenteren.

Art of Life is een van de deelnemende organisaties die deelneemt aan Tour du Jour en zo het grote publiek kennis laten maken met Orchideeën. De Orchidee staat meerdere malen centraal door middel van een drietal promotiefilmpjes met Gert Jacobs & decoraankleding in de studio. Tijdens deze filmpjes en in het decor staan steeds weer andere Orchideeën vanuit Art of Life centraal.

De Orchidee wordt ook wel de Koningin van de planten genoemd. Om die ontbreken Orchideeën niet tijdens de uitzending over de Koninginnerit van de Tour op 12 juli. Tijdens de live uitzending op 12 juli zijn er tevens een aantal telers van Art of Life aanwezig in de studio.

Uitzenddata waarin de Orchidee een rol heeft:

  • Dinsdag 3 juli – studio aankleding
  • Vrijdag 6 juli – promotiefilmpje & studio aankleding
  • Donderdag 12 juli – promotiefilmpje & studio aankleding
  • Vrijdag 20 juli – promotiefilmpje & studio aankleding

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.