Website orchidsinfo.eu vernieuwd!

De website orchidsinfo.eu is in een nieuw jasje gestoken. Onder de noemer ‘Orchideeën maken het op een makkelijke manier bijzonder’ vormt de website een podium voor consumenten en vakhandel. Via de vernieuwde site komen alle online & offline activiteiten samen, met specifiek nieuwsitems over de promotiecampagne. Een boeiende plek waar steeds weer nieuwe inspiratie & innovatie te vinden is.

De site is er in zes talen (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans en Russisch). Veel foto’s, nieuwtjes, blogs van gepassioneerde vakgenoten en prominente liefhebbers van orchideeën die hun ervaringen delen met betrekking tot de plant, vormen het hart van de site.

Opfrisser
“Meer dan 2100 consumenten bezoeken elke week onze site. Het voelt voor ons daarom alsof we bezig zijn om 300 woonkamers per dag te verbouwen”, aldus Natasja van Ruiten, projectmanager bij fresh retail. “De laatste keer dat orchidsinfo.eu vernieuwd werd was in 2012, ‘n mooie tijd nu om weer een grondig re-design door te voeren. Voorwaarde voor het nieuwe ontwerp van de site was dat onze doelgroepen zich thuis voelen en de site aansluit bij de strategische focus van de campagne, waarbij de orchidee die je inmiddels overal kunt kopen, bijzonder is en een inspiratiebron is voor velen.

Consument en vakhandel
Het kleurenpalet is opgefrist en sluit aan bij de trends en de verschillende kleuren van de orchideeën. Naast de vormgeving en indeling zijn verbeteringen aangebracht in de functionaliteit van de website. Niet alleen speelt de site meer in op de mobiele bezoeker en is toegankelijk op tablet en mobiele telefoon, ook is een duidelijk onderscheid tussen het consumenten deel en het gedeelte voor vakhandel, waarin specifieke informatie voor de groothandel en tips voor bloemisten gegeven wordt.

De campagne voor orchideeën komt tot stand in samenwerking met alle pot orchideeëntelers in Nederland. Onder de noemer ‘Art of Life’ hebben zij hun krachten gebundeld om u te laten inspireren en te informeren over de veelzijdigheid van en de toepassingen met Orchideeën.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.