Wereldprimeur: Tweetjam met orchideeën

Livestream met orchideeën.

Op donderdag 31 mei wordt de eerste ‘tweetjam’ met potorchideeën gehouden. Dat gebeurt in het theater van Villa Flora op de Floriade 2012 in Venlo. De Nederlandse arrangeurs Tim van Leipsig en Ruud Hazelaar gaan samen met twee internationale collega’s improviseren en arrangementen met orchideeën maken. Via Twitter en Facebook inspireren zij vanuit dit lokale event mensen over de hele wereld met orchidee.

Het evenement vindt plaats tussen 13.00 uur en 15.00 uur en is via een livestream overal ter wereld rechtstreeks te volgen via de website www.orchidsinfo.eu.

Tweetjammen is een nieuw fenomeen. Specialisten en creatieven – dat kunnen muzikanten zijn, maar ook chef-koks en in dit geval dus arrangeurs – geven een demonstratie van hun kunnen en delen dat met elkaar én met belangstellenden via sociale media.

Arrangeur Tim van Leipsig staat al meer dan 25 jaar op podia over de hele wereld, maar ook voor hem is dit iets bijzonders. In zijn column op www.orchidsinfo.eu laat hij weten dat hij uitkijkt om te ‘jammen’ met z’n collega’s.

Bezoekers aan de Floriade hebben die dag vrij toegang tot deze unieke demonstratie. Het theater biedt plaats aan 250 bezoekers.

Facebook: http://www.facebook.nl/orchidsinfo
Twitter: @orchids_info

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.