De leukste trends voor je orchidee van Orchids Inspiration Days

Orchid Inspiration Days is hét zakelijke orchideeënevent van het jaar. Elf orchideeënspecialisten in Nederland openen de deuren om klanten en eindklanten hun assortiment te laten bewonderen. Helaas is het event dus niet voor particulieren, daarom is Orchids Info samen met Dordrecht Fotografie op pad gegaan om de leukste trends voor je orchidee vast te leggen!

De leukste trends voor je orchidee

 

Dit jaar konden we eindelijk weer eens langs bij de kweker tijdens de Orchid Inspiration Days. Nadat het niet door kon gaan in 2020, konden we dit jaar extra genieten van al het moois bij de kwekers. Lees verder voor een verslag van al het moois dat we zijn tegengekomen.

 

De trendkleur voor 2022

 

De trendkleur volgens SION orchids

 

De trendkleur voor 2022 wordt: Pantone 7647 C en dat is niet voor niets! Een orchidee in deze kleur knalt in elk interieur!

 

Orchid Inspiration Days 2021: de leukste trends voor je orchidee

 

Orchideeënboog

Het concept om je orchidee in een boog te laten groeien kende we natuurlijk al, maar nu zie je ook steeds vaker meerdere gelijke takken over elkaar gebogen.

 

orchidee in een boog

Orchidee in de badkamer

Helaas zie je de orchidee nog steeds vaak in de vensterbank. Maar waarom zou je je orchidee niet eens ergens anders zetten? Zet hem op je nachtkastje naast het bed, of in het tropische klimaat van je badkamer.

 

Orchid Inspiration Days 2021: de leukste trends voor je orchidee

 

Versier je orchidee

Dit jaar zagen we prachtig versierde orchideeën! Geef je orchidee eens wat extra’s door bijvoorbeeld wat glitter toe te voegen of gekleurde steentjes op de bark.

 

versier je orchidee

 

Een leuke sierpot

Wist je dat het niet nodig is om je orchidee in een glazen pot te zetten? Vaak denken mensen dat de wortels nog veel licht nodig hebben, maar dit is het belangrijkste tijdens het kweken van de orchidee. Als hij eenmaal thuis staat, kan je de orchidee dus gewoon in een leuke sierpot zetten.

 

Orchid Inspiration Days 2021: de leukste trends voor je orchidee

 

Meer weten over Orchid Inspiration Days of zelf bezoeken? Hier vind je meer informatie: Orchid Inspiration Days. 

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.