Decoreer je koffiecorner met bijpassende orchideeën

Geen dag begint zonder goede koffie. Toch? Daarom mag je koffiecorner best een gezellig hoekje zijn, je staat er immers vaak om een kopje koffie te zetten. En een mooi plekje voor je koffiezetapparaat maakt dat nog leuker! Een gezellige koffiecorner is een verrijking van je interieur, een plek die gezien mag worden. In dit artikel geven we daar een aantal tips voor, van gouden koffielepeltjes tot orchideeën in bijpassende kleuren!

Lees ook: Een warme winter met lang houdbare en kleurrijke orchideeën

 

Decoreer je koffiecorner met bijpassende orchideeën

Benieuwd hoe je thuis de sfeer van een gezellige, hippe koffiebar kunt creëren? Begin met het maken van ruimte voor een koffiecorner. Niks zo zonde als een koffiezetapparaat dat is weggemoffeld tussen allerlei andere apparaten. Dus of dit nou in de keuken of de woonkamer is, als er maar ruimte is voor een kleine tafel of kastje! Zo wordt de koffiecorner een op zichzelf staand onderdeel in het interieur, dat gezien mag worden.

 

 

Qua styling speelt koffie de hoofdrol. Want waar je van koffie drinken energie krijgt, zorgen koffietinten in huis juist voor een warme en ontspannen sfeer. Denk aan bruin gemixt met wit, beige en zwart. Van espresso tot latte macchiato! Combineer dit met gouden accessoires voor een chique uitstraling. Dat kan in kleine dingen terugkomen, zoals gouden lepeltjes, een gouden lijst of kaarsenhouders. Verder kun je nog accessoires in bruintinten toevoegen, van leuke wanddecoraties tot een abstract kunstwerk in warme mokkakleuren.

 

 

Tot slot decoreren we de koffiecorner met bijpassende orchideeën. Wist je dat de orchidee in vele soorten en kleuren komt? De bovengenoemde koffiekleuren zijn allemaal beschikbaar! Kijk ook vooral naar de beelden hieronder voor inspiratie voor jouw koffiecorner:

 

 

Lees ook: Haal het buitengevoel naar binnen met orchideeën in herfsttinten

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.