Heerlijk de zomer komt eraan!

Heerlijk … de zomer komt eraan!

Lekker buiten eten, kletsen en genieten. Van de zon, de lange dagen en zwoele avonden buiten op je terras. Maak het daarom extra gezellig buiten. Wist je dat je de meeste orchideeën soorten ook buiten mag zetten in het voorjaar en zomer? Leuk om je tuintafel op te fleuren. Kies daarom een orchidee die past in de laatste tuintrends. We zetten ze alvast voor je op een rij.

Trend 1 Mexicaanse Fiësta

Deze outdoor trend is geïnspireerd op de vrolijke, bonte en folkloristische cultuur uit Mexico. Kenmerken hiervan zien we terug in de hipste trends op het gebied van mode en design maar ook voor buiten op het terras of balkon. De tropische mix van kleuren en dessins  vormen de basis. Voor de styling en decoratie geldt hier ‘more is more’!

Kies je orchideeën in de Mexicaanse kleuren. Zoals bijvoord de blauwe Vanda. Prachtig met de roze en gele tinten van deze Mexicaanse beauties!
   

Trend 2 Urban Garden Party

Design meubelen geven je terras een stadse en moderne look terwijl de comfortabele zitkussens en de handige bijzettafels zorgen voor extra luxe. De strakke vormgeving van de buitentafel en stoelen geeft het terras een moderne uitstraling. Een feestelijk gevoel krijg je door te dekken met hip buitenservies en dit te combineren met natuurlijke materialen zoals een houten slaschaal, slabestek en rieten afdekhoedjes voor de glazen. Vergeet ook de sfeerverlichting niet om je urban garden party nog meer sfeer te geven.

Kies je orchideeën in Urban stijl. Bijvoorbeeld de stoere Paphiopedilum. Of de schone Phalaenopsis gecombineerd met natuurlijke tinten.
  

Trend 3 Toscaans Familiefeest

Haal het maximale uit de zomer en laat je inspireren door het Italiaanse buitenleven. Organiseer bij mooi weer een familiefeest in Toscaanse sfeer. Door de traditionele kleuren rood, wit en groen toe te passen in de tuinmeubelen en buitenservies verandert de buitentafel in een sfeervol en uitnodigend plaatje. Met een comfortabele stoel, een warme plaid en een bijzettafel met kaarsen, drankje en iets lekkers creëer je sfeer en luxe voor jezelf. Viva Italia!

Kies je Italian way! Combineer rood, wit en groen. Als dat geen Viva Italia is.

  

Lees alle trends nog eens na op Perscentrum Wonen.

Bijschrift bij de foto bovenaan dit bericht: Outdoor trend Mexicaanse Fiesta, Urban Garden Party en Toscaans familiefeest van het Perscentrum Wonen, www.woonmodetrends.nl.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.