Geef je interieur een frisse plantenupdate

Ben je toe aan een verandering in huis, maar heb je geen zin in een hele make-over of zelfs verbouwing? Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig om een andere sfeer in huis te creëren. Een paar kleine veranderingen in je interieur kunnen voor een groots effect zorgen. Lees snel verder voor een aantal tips voor een frisse plantenupdate!

Geef je interieur een frisse plantenupdate

Planten zorgen ervoor dat een ruimte warm en uitnodigend wordt. En dat kun je zo duur maken als je zelf wilt. Geef je planten bijvoorbeeld nieuwe plantenpotjes, of zet ze eens op een andere plek in huis. Liever een wat grotere verandering? Zet dan een echt grote plant neer, en maak dat de statement piece van de ruimte.

 

 

Niet genoeg ruimte in huis voor een urban jungle? Denk dan eens aan een plantenhanger, waarmee je een plant aan het plafond ophangt.

 

 

Door middel van planten kun je ook meer kleur aan je interieur toevoegen. Koop bijvoorbeeld een grote pot en zet daar drie à vier orchideeën in verschillende vrolijke kleuren in. Je zult zien dat dit de ruimte meteen opfleurt. En ze zijn niet alleen mooi, ze toveren elke keer dat je de ruimte binnenkomt ook een glimlach op je gezicht!

 

 

Lees ook: De stijltrends voor 2023 op het gebied van interieur, bloemen en planten

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.