De trouwtrends van 2021

In 2020 moesten de meeste bruiloften worden verplaatst door corona, we hoopten het allemaal eventjes te kunnen uitstellen, maar van een paar maanden werden vele bruiloften met een jaar uitgesteld. Gelukkig komt het trouwseizoen van 2021 er (eindelijk) aan! Tijd om wat inspiratie op te doen voor het aankomende bruiloftseizoen. Lees snel verder voor de trouwtrends van 2021.

 

 

Micro weddings

Een kleine bruiloft met een klein groepje genodigden van enkel familie en vrienden die het dichts bij je staan. Je zou denken dat dit een noodgedwongen keus is, omdat je tegenwoordig niet met grote groepen bijeen kan komen, maar dit is niet zo. Men kiest ervoor om kwalitatieve tijd door te brengen met haar gasten in plaats van te focussen op kwantiteit.

 

Outdoor weddings

Deze trend is wel ontstaan door de aanhoudende pandemie. Met (grote) groepen bij elkaar komen is lastig, maar je bruiloft naar buiten verplaatsen maakt dat een stuk makkelijker. Bohemian weddings zijn dan ook helemaal de trend dit jaar! Maak gebruik van natuurlijke kleuren en dé kleur is absoluut ‘ROEST’!

 

Duurzaamheid

Steeds meer stellen kiezen ervoor om ‘bewuster’ te trouwen. Gebruik bijvoorbeeld geen plastic versiering maar vervang dit door bloemen, heel veel bloemen!

 

 

 

Daarnaast kijken we vaak ook meer in de buurt, de ‘Buy Local’ trend is nu echt aan het overwaaien naar Nederland. Kijk voor je bruidstaart eens wat de lokale bakker aanbiedt! Of wat dacht je van de lokale drukker en de bloemist?

 

Het bruidsboeket

Ook in het bruidsboeket vind je de bohemian vibes weer terug. De boeketten zijn wild, een mix van bloemen en bladeren met lichte natuurlijke kleuren.
Hoe bepaal je de vorm van je trouwboeket? Simpel! Zorg dat de vorm van het boeket past bij de vorm van je bruidsjurk.

 

 
(Beeld: inspiratie van Pinterest)

 

Volg ons op Instagram, Facebook, of Pinterest voor meer inspiratie en verzorgingstips.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.