Bezoek de orchideeënshow tijdens Keukenhof 2024

Keukenhof is wereldwijd een begrip en dé plek om de lente in Nederland te vieren. De bloemententoonstelling in Lisse opent haar poorten voor de 75e keer op 21 maart 2024. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, dat wordt bezocht door mensen van over de hele wereld.

Lees ook: Dit is Peach Fuzz: de Pantone Kleur van het Jaar 2024

 

Keukenhof 2024

Keukenhof is dit jaar geopend van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei. Er zijn 15 km lange wandelpaden aangelegd, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt op de heerlijk geurende bloementuinen en bloemenkassen. Tijdens je wandeling kom je langs unieke, wekelijks wisselende bloemenshows, schitterende vijvers en diverse paviljoens met restaurants en terrassen. Naast deze bloementuinen vind je in Keukenhof ook het grootste beeldenpark van Nederland. Je kunt hier beelden bewonderen die door nationale en internationale kunstenaars zijn gemaakt.

Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bloemen en bloeiende planten zien. In het Beatrixpaviljoen kun je genieten van orchideeën in een verrassend kleurrijk decor!

 

Photo: Keukenhof | Treffend Beeld

Photo: Keukenhof | Treffend Beeld

 

Praktische informatie

Keukenhof is vanaf donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei 2024 geopend van 08:00 – 19:30 uur. Meer informatie en tickets vind je op de website.

Adres:
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse

 

Lees ook: Boost je wellbeing met langbloeiende kleurrijke orchideeën

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.