De trouwtrends op een rij – zeg ja met orchideeën

Het bruidsseizoen komt alweer inzicht. Tijd om de trouwtrends op een rij te zetten en je te inspireren met subtiele en weelderige orchideeëninspiratie!

 

Trouwtrends

Romantiek ten top. Een combinatie van liefde, rustieke aspecten en een vleugje vintage als afwerking. Gezelligheid, ongedwongen en sfeer als sleutelwoorden zijn dit nieuwe jaar niet te missen. Bohemian bruiloften zijn mega populair. Dicht bij de natuur, (h)eerlijk eten, feesten met familie en vrienden, kleurrijk en vooral liefdevolle bruiloften.

 

Het boeket

Grotere weelderige bruidsboeketten die lijken op de stillevens uit de Gouden Eeuw. De boeketten vertellen elk een verhaal op zich en zijn een zeer waardevolle aanvulling op de bruidsjurk en bruiloftssfeer. We zien dat bruiden (en we houden ervan wanneer we deze zien) gaan voor de losse, asymmetrische boeketten en tafelstukken in tegenstelling tot de strakke, ronde arrangementen.

 

 

Tafelaankleding

Bloemen en planten brengen sfeer en emotie. Vergeet dus niet op de verschillende momenten en locaties bloemen en planten terug te laten komen. In de kerk, stadhuis, en tijdens het diner en de feestavond. Een leuke tip is om de tafelsetting met mini orchideeën aan te geven. Zet bij elk bord een plantje in een passend potje en schrijf met een witte kalk stift de naam van de persoon die er plaats mag nemen. Een originele manier om de tafelindeling te regelen en de aankleding is ook direct sfeervol! De orchidee vormt de inspiratie. Er zijn zoveel verschillende karakters, soms krachtig en uitbundig, soms fijn en ingetogen, maar allen koninklijk.

 

Foto: Anthura

 

Volg ons op Instagram, Facebook, of Pinterest voor meer inspiratie en verzorgingstips.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.