Keukenhof toont orchideeënshow van ongekende proportie

Dertig inspirerende bloemenshows vormen dit jaar een belangrijk onderdeel van de Keukenhof in Lisse. De orchideeënshow in het Beatrix paviljoen is de grootste in Europa waaraan een groot aantal Nederlandse orchideeën telers hun mooiste planten ter beschikking voor hebben gesteld.

 

Orchideeënshow van ongekende proportie

In de lichte, glazen omgeving heeft arrangeur Dries Lecke een prachtig arrangement neergezet. In deze unieke orchideeënshow is een palet van kleuren gecreëerd dat zijn weerga niet kent. Aanschouw de gigantische kroonluchter omlijst met sierlijke groene Cymbidiums, of neem plaats voor bank van Phalaenopsis. Pas de haute coutere jurk versierd met Paphiopedilum en bewonder het bloemrijke halssieraad. Het talrijke aantal vazen is gevuld met de meest exotische soorten orchideeën dat het beeld van de omvangrijke orchideeën familie compleet maakt.

 

Vakjury en bezoekers geven hun stem over de orchideeën

Een vakjury kiest de mooiste plant van de orchideeënshow als winnaar van de Keukenhof award. Maar ook bezoekers geven hun mening. Uit een aantal getoonde soorten kiezen zij hun favoriete orchidee. Het weekend van 4 en 5 mei is het orchideeënweekend op de Keukenhof. Deze Koningin der planten wordt dit weekend op originele en inspirerende manier extra onder de aandacht gebracht bij de bezoekers.

 

Orchideeënshow tot 20 mei te zien

Of je nu gaat voor Prinses Phalaenopsis, Vamp Vanda of Femme fatale Paphiopedilum, het is allemaal nog tot en met 20 mei a.s. te zien op de Keukenhof in Lisse. De Keukenhof, hét mooiste lentepark ter wereld, uniek en al meer dan 60 jaar het decor voor de meest schitterende foto’s.

 

Meer info over de orchideeënshow? www.keukenhof.nl

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.