Een kerstarrangement om tot aan het nieuwe jaar van te genieten 

In december zijn de meeste huizen helemaal gezellig versierd met een kerstboom, kerstversiering en veel lichtjes. Maar in januari is dat ineens allemaal weg, en dat maakt een huis meteen zo ongezellig. Daarom bedachten wij een kerstarrangement waar je tot aan het nieuwe jaar van kunt genieten. Tip: dit kerstarrangement met orchideeën en kerstballen is ook leuk om cadeau te geven!

DIY kerstarrangement

Voor dit kerstarrangement heb je nodig: een grote schaal, drie orchideeën, mos en kerstballen. Je gaat als volgt te werk: zet de orchideeën een voor een in de schaal. Verdeel het mos over de potten, zodat je daar niks meer van ziet. Plaats tot slot een aantal kerstballen op het mos. Voila! Het kerstarrangement met orchideeën en kerstballen is af. Bekijk de video hieronder voor een stappenplan:

@orchidsinfo

This is the easiest Christmas orchid arrangement! Small effort, big result #christmasarrangement #orchidarrangement #orchids #christmasfloralarrangement #easychristmasdiy

♬ original sound – sp33dsongsx

…om tot aan het nieuwe jaar van te genieten

Zijn de feestdagen voorbij? Dan haal je de kerstballen uit het arrangement, maar laat je de rest zitten. Zo heb je nog steeds een mooi orchideeën arrangement staan! Over het algemeen doen mensen de kerstboom en alle kerstversiering op 5 januari de deur uit, maar dan blijft er vaak zo’n leegte achter. Op deze manier houd je toch een stukje gezelligheid in huis.

Meer DIY kerstdecoraties? Lees dan ook:

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.