Orchideeënshow van ongekende proportie op Keukenhof

Lisse 23 maart 2017, Editie 68 van de Keukenhof is van start gegaan en één van de blikvangers is de orchideeënshow in het Beatrix Paviljoen. Er zijn honderden orchideeën in alle kleuren, vormen en maten te zien. Het thema is “Dutch Design”, wat prima past bij de orchidee want de plant is een waar style-icoon.

Orchideeënshow van ongekende proportie op Keukenhof

 

Orchid Shoes van schoenontwerper Jan Jansen

Voor Hollandse ontwerpers is de orchidee een bron van inspiratie. De elegante Orchid Shoe van schoenontwerper Jan Jansen pronken in een levensgrote etalage met orchideeën in bijpassende weelderige kleuren.

 

   

 

Orchid Twister van interieurontwerper François Hannes

Ook de Orchid Twister van interieurontwerper François Hannes is van de partij. Een bijzondere interieuraccessoire om de  orchideeën te laten schitteren. Gecombineerd met de Orchid Basket van Roderick Vos en allerlei soorten witte orchideeën is dit een pracht van eenvoud.

 

   

 

Omvangrijke orchideeënfamilie

Blikvanger en ideaal voor veel fotomomenten, is de Orchid Cloud. Een podium van spiegels toont de omvangrijke orchideeënfamilie in unieke 3D geprinte potten. De meest exotische orchideeën zijn acht weken lang te bewonderen op de Keukenhof.

 

 

En … wil je weten welke van deze prachtige planten het beste bij jou past? Geen nood! In het paviljoen kan op IPads een leuke korte test worden ingevuld, die direct “jouw orchidee” aangeeft.

 

   

 

Op 21 mei 2017 sluit de Keukenhof weer haar deuren. Ruim een miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld hebben dan een bezoek gebracht aan deze unieke bloemen- en plantenshow. Meer informatie: Keukenhof.nl

 

Volg ons op Instagram, Facebook, of Pinterest voor meer inspiratie en verzorgingstips.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.