WIN: EEN GROENSTYLINGADVIES BIJ JOU THUIS EN €449,- SHOPTEGOED

Droom je van een urban jungle vol prachtige orchideeën? Dan hebben wij goed nieuws: als je nu een orchidee bij Intratuin koopt, kan je die droom werkelijkheid laten worden. Waar wacht je nog op?

Koop je tussen 5 oktober en 31 oktober één of meerdere orchideeën bij Intratuin, dan maak je kans op een exclusief groenstylingadvies bij jou thuis én €449,- shoptegoed!Samen met een stylist van Intratuin ga je aan de slag om jouw eigen orchideeënjungle te creëren.

BEDANKT PLANT

Zo’n orchideeënjungle ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook goed voor je. Want planten zuiveren de lucht, helpen stress verminderen en zorgen voor ontspanning. Neem iedere dag een paar minuten de tijd om een orchidee goed in je op te nemen en ervaar wat plantfulness voor je doet. Hallo happiness, hallo kleur, hallo zuurstof, hallo schone lucht, hallo energie!

ZO WERKT DE INTRATUIN ORCHIDEE-ACTIE

  • Van 5 tot en met 31 oktober 2020 krijg je bij aankoop van een orchidee bij Intratuin een voucher. Vind hier een Intratuin winkel bij jou in de buurt
  • Op www.intratuin.nl/orchideeenjungle vind je meer info over de actie en lees je waar de vouchercode ingevuld kan worden
  • Op 2 november wordt de winnaar van het groenstylingadvies en €449 aan shoptegoed bekendgemaakt op Intratuin.nl

Bron: mooiwatplantendoen.nl

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.