Neem mee die orchidee!

Een orchidee, houd je ogen daar maar eens van af. Lukt niet hè? Dat komt door haar prachtige vormen, kleuren en printjes op haar bloemen. Bovendien zorgt dit ranke stijlicoon dat je productiever bent, dat je huis een thuis wordt en dat je stress levels binnen de perken blijven. Dus spot je de orchidee, neem haar dan mee! Bij de Albert Heijn  (actie loopt van 7 tot en met 13 oktober 2019) bijvoorbeeld, want dan krijg je er tijdelijk zomaar een pot bij.

GRATIS POT BIJ JE ORCHIDEE
De Albert Heijn is een perfecte spot om op orchidee-safari te gaan. Ze hebben er namelijk een scala aan soorten staan, zoals Phalaenopsis, Miltonia, Brassia en Cambria in verschillende kleuren en vormen. Er zijn deze week zelfs speciale luxe versies met bijzondere vormen en met nog meer bloemtakken dan je gewend bent. En alsof dat nog niet genoeg is om je plantenhart sneller te laten kloppen, krijg je deze week een pot cadeau als je een orchidee koopt. Een beauty in fijne kleuren, waar niet alleen de plant maar je hele interieur blij van wordt.


mooiwatplantendoen.nl

ZO WERKT DE ALBERT HEIJN ORCHIDEE-ACTIE
– Van 7 tot en met 13 oktober 2019 krijg je bij de deelnemende Albert Heijn-winkels een pot cadeau als je een orchidee koopt.
– Bij deze deelnemende Albert Heijn-winkels vind je het extra assortiment met luxe versies.
– Voor deze actie geldt: op = op.
– ​Er wordt geen geldbedrag of vervangend product uitgekeerd wanneer de actievoorraad potten op is.

Blijf maandelijks op de hoogte van o.a. ons laatste nieuws, acties en inspiratie.